Çekmeköy Sınav Dershanesi 2008 yılından bu yana yanında!

Whatsapp 0538 339 24 94

Telefon Numaramız 0216 642 0 642

Kendin Hazırlan YKS

Ana Sayfa » Bilgiler » Kendin Hazırlan YKS

Evde Kurs, Kursta Deneme

Sınav Sana Yeter !

Evde Sınava Hazırlık Paketimizle yanındayız.

1- Kursumuzda Denemeler

Çekmeköy Sınav Kursta yapılacak 11 Farklı yayından 54 deneme ile öğrencimiz Türkiye geneli sıralamasını görüp YKS Sınavını prova edebilecek. Aşağıda detaylarını verdiğimiz Live Examy Solve Examy ve Kişiye Özel Kitap ile Sınav Sana Yeter!

2-Live Examy:

Myexamy yazılımımız aracılığı ile hafta içi her gün, alanında uzman öğretmenlerle ve belirlenmiş bir yıllık plan doğrultusunda canlı dersler yapılıyor. Bu canlı dersler için öğrencilerin okulda ya da kursta olmadıkları akşam saatleri kullanılıyor. Bu sayede, okul ya da kursta öğretmenlerinden derslerini dinlemiş olan öğrenciler öğrendiklerini pekiştiriyor, eksik oldukları ya da tam anlayamadıkları konuları da rahatlıkla telafi edebiliyorlar. Üstelik bu canlı derslerin kayıtlarını sınırsız tekrarla diledikleri zaman izleyebiliyorlar.

3-Solvexamy:

Öğrencilerimizin yapamadığı sorulara online çözüm sunuyoruz. Öğrencimiz ders çalışırken yapamadığı bir sorunun fotoğrafını çekip gönderiyor ve uzman öğretmenler anında çözümünü yazıp öğrenciye gönderiyor. Böylece öğrencilerimiz kesintisiz ders çalışmaya devam ediyor.

4-Kişiye Özel Kitap:

Kursta girdiği Deneme Sınav sonuçlarınızın analizi sonucu konuların en alt başlığına kadar kategorilendirilmiş soru havuzu sayesinde direkt olarak eksik olduğunuz konulardan oluşan soruların bulunduğu size özel sizin eksiklerinizi giderecek test kitabıdır. Soruların zorluk seviyeleri sizin konuyu aşama aşama öğrenip çözmeniz için size özeldir.

Bu Paketin Herşey Dahil Ücreti: 8.500 TL

YKS grubuna özel 345 yayınları ile işbirliği içinde hazırlanan diğer paketimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Ayrıntılı Bilgi için İletişime Geçiniz.

  • Son Eklenenler

  • Whatsapp mesajı göndermek için tıklayın!