Çekmeköy Sınav Dershanesi 2008 yılından bu yana yanında!

Whatsapp 0538 339 24 94

Telefon Numaramız 0216 642 0 642

Üniversite Hazırlık YKS Kursu (TYT-AYT)

Ana Sayfa » eğitim » Üniversite Hazırlık YKS Kursu (TYT-AYT)

Marmara bölgesinin 1999 yılında kurulan ilk Sınav Dershanesi şimdiki adıyla Ümraniye Sınav Kurs Merkezi kurucuları tarafından 2008 yılında Çekmeköyde şu anda bulunduğu adreste hizmete açılan kursumuz; onbinlerce öğrencisine Türkiyenin en önemli Lise ve Üniversitelerini kazandırdı. Birçok öğrencisinin Türkiye derecesine girmesinde arkasında olarak yetkinliğini kanıtlamıştır.

EĞİTİM GRUPLARIMIZ:

MEZUN

Hafta içi 4 gün 5’er saatten hafta da toplam 20 saat ders işlenmektedir. Aynı zamanda hafta içi 4 gün boyunca soru çözüm dersleri gerçekleşmekte, haftanın belli gün ve saatlerinde ise ek çalışmalar yapılmaktadır.

Her hafta öğrencinin gelişimini incelemek adına düzenli periyotlar ile genel ve özel denemeler uygulanmaktadır. Uygulama ve değerlendirme aşaması bittikten sonra sınav sonuç karneleri rehberlik servisi tarafından analizin yapılması ve Öğrenciye dönüt sağlanması ile öğrencinin gelişimi hakkında gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır.

12. SINIF

12.sınıf ve ara sınıfların ders programı cumartesi ve pazar günleri olmak üzere toplamda 12 saat ders işlenmektedir. Aynı zamanda hafta içi uygun zaman diliminde öğrencinin yoğunlaşmış bir program uygulanmaktadır.

Öğrencilerimizin anlamadığı branşlarda ek çalışmalar yaparak eksiklerini tamamlanmaktadır. Hafta içi belirli gün ve belirli saatlerde soru çözüm derslerimiz işlenerek branş branş soru çözüm sınıflarımız vardır.

Çekmeköy Sınav Kursta öğrencilerimizin başarılı bir sınav süreci geçirebilmeleri için çalışmalarımız öğrencilerimizin ihtiyaçlarına göre düzenlenmektedir. Yapılan ders ve etüt çalışmalarımızla öğrencilerimizin konu eksiklikleri giderilmektedir ve konuların daha iyi anlaşılması sağlanmaktadır. Sınav Yayınlarımız yeni nesil sorulara uygun olarak düzenlenmiş olup öğrencilerimize çözdürülüp haftalık çalışma programlarıyla kontrolü sağlanmaktadır.

Myexamy portalı üzerinden öğrencimiz dilerse tekrar etmesi gereken konuların anlatım videolarına ulaşabilmektedir. Ayrıca öğrencilerin çok sevdiği ÜçDörtBeş yayınlarının Allstar Online Ders Portalı ülke çapında branşında fenomen olmuş öğretmenlerin konu anlatım videolarına kolay orta zor eğlenceli seçeneğiyle öğrencimiz kolayca ulaşabiliyor.

Sınav sonrasında da desteğimiz devam etmektedir. Elde edilen Yüzdeliklere uygun olarak tüm öğrencilerimize Rehberlik Birimi ve Çekmeköy Sınav Kurs İdaresi işbirliği ile tercih danışmanlığı desteği verilmektedir.

SORU ÇÖZÜM SINIFLARIMIZ:

Öğrencilerimizin anlamadığı, çözemediği çözmekte zorlandığı soruları anında ilgili branşın sınıfına geçerek sorularını anında çözdürebilmektedir.

Aynı zamanda her hafta öğrencilerimizin gelişimini takip etmek adına belirli periyotlarla genel ve özel denemeler uygulanmaktadır.  Uygulama ve değerlendirme aşaması bittikten sonra sınav sonuç karnesi rehberlik servisi tarafından analizin yapılması ve öğrencinin gelişimi hakkında gerekli yönlendirmelerin yapılarak takibi sağlanmaktadır.

KURSUN FİZİKSEL ALANI

  • Merkezi konumumuz ile kolay ulaşım imkanı
  • Geniş temiz ve ferah sınıflar
  • Sessiz kütüphane
  • Kantin

MYEXAMY

  • Öğrenci bilgi, ödevlendirme, eğitim ve ölçme değerlendirme sistemi Sınav Eğitim Kurumlarının kurs, okul ve kolejleri için özel olarak hazırladığı bir eğitim yazılımıdır.
  • My Examy faydaları:
  • Öğrencimizin akademik başarı takibi
  • Deneme Sınavında yanlış ve boş bırakılan soruların online çözümü
  • Geçmiş konularla ilgili videolu ders anlatımı
  • Öğrencinin akademik gelişimi ve devamsızlık durumunun veli tarafından sistem üzerinden takip edilebilmesi
  • Bilgisayar tablet ve cep telefonundan erişim
  • Uygulama üzerinden gelişimi dikkate alan ödevlendirme sistemi

ÜÇDÖRTBEŞ ALL STAR

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ÜçDörtBeş Allstar sistemimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

KİŞİYE ÖZEL KİTAP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Kişiye özel kitap sistemimiz hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

DENEME KULÜBÜ

  • Sınavlara kendi hazırlanmak isteyen öğrencilerimize özel deneme kulübü hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

 

Kursumuz hakkında detaylı bilgi için eğitim danışmanlarımıza whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

Whatsapp üzerinden mesaj göndermek için numaraya tıklayınız.    0538 339 24 94

Whatsapp mesajı göndermek için tıklayın!